forex trading basics learn forex trading strategy forex trend wave

Strategjia Forex – Dita Trading Strategjia

Në vitet e fundit, popullariteti i duke e bërë para me Forex tregtare është rritur. Në fakt, shumë tregtarë kanë qenë në gjendje për të fituar të kthimit me kohë të plotë gjatë ditës nga tregtare me Forex monedhat dhe programe të automatizuar; ajo bëhet më e lehtë për fillestar për të fituar Paratë duke shkëmbyer valutë të huaj.

Për të qenë i suksesshëm në sistem Forex tregtare, ju do të duhet për të kuptuar strategjitë tregtare Forex dhe të fitojë njohuri në lidhje me intricacies e Forex tregtare në përgjithësi. Së pari, një nga gjërat më të mira që ju mund të bëni për veten tuaj, në qoftë se ju doni të merrni në sistemin Forex tregtare, është për të bërë kërkime tuaj. Studimi dhe tendencat analizimin mund të marrë orë apo edhe ditë.

Minimizuar rrezikun me të tregtimit të ditës

Është e rëndësishme të theksohet se tregtarët të reja Forex dështojnë 90% në 99%. megjithatë, ajo është gjithashtu e rëndësishme të kuptohet se tregtarët rishtar shpejt të bëhet dekurajohen dhe të heqin dorë. Kjo rrit në masë të madhe përqindje të lartë të dështimeve. Përveç shkalla e dështimit, ka nga ata që përpiqen dhe të cilët, Punë që kanë konsumuar ato ose punë që nuk largohen nga profesionalisht profesionale kënaqur. prandaj, ata hyjnë në një strategji ditë-tregtare dhe realiteti është se manifeston qëndrimi veten në paaftësinë e tyre për të zbatuar strategjinë e tyre të përditshme tregtare. Është e rëndësishme të dini se kjo është një aftësi dhe një shkencë që kërkon disiplinë dhe ofron shpërblime të mëdha, por ai gjithashtu kërkon shumë përpjekje dhe psikikë të drejtë të ketë sukses.

prandaj, realiteti është se shkalla e dështimit e studentëve të angazhuar me të vërtetë është më e ulët. Nuk mund të jetë një rritje në normën e dështimit në mesin e tregtarëve të reja se sa me llojet e tjera të tregtimit, si strategji tregtare e ditës zbatuar është gabuar kur përdoret në strategjitë e tjera afatgjata tregtare. Një shembull i kësaj mund të jetë përdorimi i një analize Fibonacci dhe një model valë gjendet në Listat shpejtë intraday. këto modele, edhe pse dukshëm, janë më të shkallëzuar dhe për këtë arsye vështirë për të zbuluar. Në fund, ato ofrojnë një sërë treguesish teknike të një natyre të gabuar të asaj që mund të gjenden në rastin e tregjeve afatgjata.

veç, investitorët me më shumë përvojë mund të jetë më mirë në gjendje për të tregtuar në treg për afat të gjatë. Kjo është për shkak se ata kanë përvojë, durim dhe aftësi për të tregtuar në treg për një kohë të gjatë. megjithatë, fillestar duhet të rrisin besimin e tyre dhe për këtë arsye mund të përfitojnë nga tregtare për një periudhë të shkurtër kohe dhe të vlerësojë përparimin e tyre në përputhje me rrethanat. prandaj, bazuar në të njëjtën arsyetim, tregtarët e strategjisë tregtare të ditës për tregtari të ri do të përfitojnë shumë nga rezultatet e menjëhershme që rrjedhin nga tregtare të ditës.

Faktorët e një strategjie të përditshme tregtare

prandaj, Pyetje për të kërkuar është suksesi juaj për dikë që dëshiron të marrë pjesë. veç, në qoftë se e suksesshme, cilat janë elementet kritike të marrin në konsideratë se të ndarë ata që të kenë sukses nga ata që nuk e bëjnë? Së pari, është e rëndësishme të dini se ajo është praktikuar nga shumë individë dhe institucione të një natyre më të gjerë. Disa nga këto institucione financiare përfshijnë bankat dhe fondet gardh. veç, tregtarët pronarit nga natyra gjithashtu angazhohen në strategjinë e tregtimit të ditës. Duke studiuar këto subjekte dhe individët në vijim lëvizjet e tyre, disa karakteristika përsëritura filluan të dalin. Këto karakteristika përfshijnë faktin se, për shkak të këtyre ndryshimeve të shpejta në lëvizjen e çmimeve dhe të veprimit, më të janë të bazuara në çmim dhe jo në studimin e treguesve. Kur treguesi term përdoret, kjo thjesht do të thotë veprime të tilla si nisjes, përditësimin e urdhrave apo kuotave, hyrje, etj. prandaj, ajo është e bazuar në vëzhgimet e çmimeve, nivelet e mbështetjes, rezistenca dhe modelet e një natyre të shpejtë ciklike.

Një faktor tjetër i rëndësishëm është orari tregtare gjatë periudhës së ditës tregtare. Kjo nënkupton se tregtimit zhvillohet vetëm kur çmimi është e garantuar praktikisht për të lëvizur në mënyrë të konsiderueshme në një mënyrë apo tjetrën. E vetmja kualifikuese është se, në rrethana ekstreme, do të ketë një periudhë të luhatshmërisë së lartë?

përfundim

Pas diskutimit për rëndësinë e respektuar çmimin në strategjinë e përditshme tregtare, ka të tjera të dobishme treguesit që do të të ndihmojë tregtarët që të jetë i vetëdijshëm për ndryshimet e rastit gjatë ciklit. Këto identifikues përfshijnë respektuar praninë e një prirje, ndryshimet dhe drejtimi brenda stokut. strategjitë e tjera që mund të jenë përfshihen në të përfshijnë ndalimin gjueti, mbulimin ngjarje aktuale, dhe trajnimin në rrjet.

prandaj, nëse një individ kërkon për të marrë të përfshirë me të, ai nuk duhet të tremben nga negativitet shprehur nga të tjerët apo edhe nga statistikat. Më specifikisht, është e rëndësishme që Investitori i strategjisë tregtimit të ditës e di artin dhe efektet e saj dhe përfshin një të veçantë vend të ndjekur atë në përgjithësi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *