Politika e privatësisë

Kush Jemi Ne

në forextrendwave.com, ne jemi të përkushtuar për të ruajtur besimin dhe besimin e të gjithë vizitorëve në faqen tonë të internetit. Veçanërisht, ne duam që ju të dini se forextrendwave.com nuk është në biznesin e shitjes, marrë me qera ose tregtare listat email me kompani të tjera dhe bizneset për qëllime të marketingut.

Në këtë Privacy Policy, ne kemi dhënë informacion të detajuar mbi kur dhe pse ne mbledhim informacion personal, se si ne e përdorin atë, kushtet kufizuar në të cilat ne mund të zbulojë të tjerëve, dhe se si ne të mbajtur atë të sigurt.

Ne kemi marrë seriozisht privatësinë tuaj dhe të marrë masa për të siguruar të gjithë vizitorët dhe përdoruesit e forextrendwave.com me një ambient të sigurt.

biskota

forextrendwave.com mund të vendosë dhe qasje forextrendwave.com cookie në kompjuterin tuaj. Cookies janë përdorur për të siguruar sistemin tonë me informatat themelore për të ofruar shërbime Ju jeni duke kërkuar. Cookies mund të pastrohen në çdo kohë nga tuaj settings shfletuesit të internetit.

Google Analytics

Kur viziton dikush forextrendwave.com ne përdorim një shërbim të palës së tretë, Google Analytics, për të mbledhur informacion standarde log internetit dhe detajet e modeleve të sjelljes vizitor. Ne e bëjmë këtë për të ndjekur gjëra të tilla si numri i vizitorëve në pjesë të ndryshme të vendit dhe ndërveprime me vend. Ky informacion është përpunuar në një mënyrë që nuk identifikohen askënd. Ne nuk do të bëjë dhe nuk lejojnë Google për të bërë, çdo përpjekje për të gjetur identitetin e vizitorëve në faqen tonë të internetit.

Website Comments

Kur viziton dikush forextrendwave.com, mund të ketë një aftësi për të paraqesë komente lidhur me artikujt e veçanta apo faqet. Kur komentet janë dorëzuar, ju keni të drejtë për emërtimet përdorim ose informacion që plotësisht fsheh identitetin tuaj. Kur një koment dorëzohet, detajet përkatëse (emër, email, Faqja e internetit) që ju ofrojnë janë të ruajtura. Këto detaje janë të ruajtura në mënyrë që ne mund të shfaqin komentin tuaj përsëri tek ju, dhe për të gjithë shikimin koment seksionet në vend. Ne nuk e verifikuar informacionin hyrë as nuk kemi nevojë për verifikim.

Listat e postimit

Si pjesë e procesit të regjistrimit për tonë të e-newsletter, ne mbledhim informacion personal. Ne përdorim këtë informacion për disa arsye: të ju tregojë për gjëra që ju keni na kërkuar të ju tregojë për; të lidhen me ju në qoftë se ne kemi nevojë për të marrë ose të japin informacion shtesë; për të kontrolluar të dhënat tona janë të drejtë dhe për të kontrolluar çdo tani dhe pastaj që ju të jeni të lumtur dhe të kënaqur. Ne nuk me qira ose të tregtisë email listat me organizata të tjera, biznese apo individë.

Ne përdorim një ofrues të palës së tretë, Aweber.com për të ofruar gazetën tonë. Ne jemi mbledhur statistika rreth hapjes email dhe klikimeve duke përdorur teknologjitë standarde të industrisë për të na ndihmuar të monitoruar dhe për të përmirësuar tonë e-newsletter. Për më shumë informacion, ju lutem shikoni njoftim Aweber.com privacy. Ju mund të çabonoheni në mailings të përgjithshme në çdo kohë të ditës apo natës duke klikuar në linkun unsubscribe në fund të çdo email tonë.

Palëve të treta

Nuk mund të ketë disa rrethana ku IP adresa juaj, vendndodhja gjeografike, dhe detaje të tjera të lidhura me shfletuesit mund të ndahet me kompanitë e palës së tretë. Ne mund të ndajnë të dhënat tuaja të mësipërme me kompanitë e mëposhtme të palës së tretë nga koha në kohë.

Qasje në informatat tuaja personale

Ju keni të drejtë të mendimit, ndryshoj, ose fshini të dhënat personale që ne të mbajë. Dërgojani kërkesën tuaj për tonë të zyrtarit të mbrojtjes së të dhënave Jason në admin @ forextrendwave.com dhe ne do të punojmë me ju për të hequr ndonjë nga të dhënat tuaja personale mund të kemi.

Ndryshimet në Politika e privatësisë tonë

Ne mund të bëjë ndryshime në Politika e privatësisë tonë në të ardhmen, megjithatë, versioni më aktual i politikës do të qeverisin përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale dhe do të jetë gjithmonë në dispozicion në URL e mëposhtme:

forextrendwave.com/privacy-policy

Nëse bëjmë një ndryshim në këtë politikë që, në bazë të linjës sonë, është material, Ne do t'ju njoftojë me një update ose email, ku është e mundur. Duke vazhduar për të hyrë ose përdorur shërbimet tona, ju pranoni tu përmbaheni kushteve të Politika e privatësisë tonë.